DIAMANTNI PEELING

Diamantni peeling je trenutno ena izmed najboljših mikrodermoabrazijskih mehanskih metod za tiste, ki si ne želijo injiciranja. Pri diamantnem peelingu s prilagajanjem z vakuumom zbrusimo povrhnji sloj kože, se pa ta metoda enkratno kombinira z radiofrekvenco. Koža postane lepa, pomlajena, napeta.

Diamantni peeling uporabljamo proti:

– gubicam
– aknam
– pigmentaciji
– odprtim poram
– videzu postarane kože.

Primerna je za vsak tip kože, rezultati pa so izjemni.

Poizkusite!
Diamantnen peeling se fantastično kombinira z radiofrekvenco in green flashom

Tehnologija Green IRF

Odprava celulitaInovativni radiofrekvenčni aparat za lepoto in zdravje

Aparat združuje lastnosti, ki zadovoljujejo specifične potrebe dermatologov, estetskih kirurgov, fizioterapevtov in kozmetikov. Naprava zagotavlja uporabnikom uspešno terapijo povešene kože, celulita, lokalnih maščobnih oblog, odprav gub in učinkovite terapije različnih patologij lokomotornega sistema.

Hkrati zagotavlja prijetne in neboleče terapije, ki ne zahtevajo okrevanja. Stranka se po posegu lahko takoj vrne k svojim vsakodnevnim opravilom in ni obremenjena s časovno potratno nego po sami terapiji.

Radiofrekvenčna metoda deluje na principu kontrolirane akumulacije toplote globoko v dermisu, kar pospeši lokalni krvni obtok in stimulira nastajanje novega kolagena v tkivu. Koža postane bolj napeta, gladka in mladostna. Poseg traja običajno od 10 do 20 minut.
Aparat Green IRF nudi inovativno radiofrekvenčno terapevtsko metodo s širokim spektrom aplikacij, ki so osnovane na principu selektivne elektro-termolize. Predstavlja neinvazivno, nebolečo, varno in zelo učinkovito alternativo agresivnim laserskim in kirurškim posegom.

Frakcionirana radiofrekvenca je najnovejša tehnologija, ki omogoča izboljšanje stanja kože na posebej izpostavljenih področjih kot so:
  • podbradek
  • hrbtna stran dlani
  • vrat
  • obraz
Uporabljamo jo proti brazgotinam, gubam, aknam, pigmentaciji, viseči, odvečni koži, pomlajevanju, osvežitvi, kopičenju maščobnih žepkov.
Edinstvenost te tehnologije je v tem, da odpre celično membrano in implicira medicinsko čiste koncentrate direktno v celico in ne samo v medcelični prostor.

 

Endodermaterapija je terapija z vakuumom za odpravljanje celulita in maščobe, boljšo tonifikacijo tkiva, limfno drenažo in boljšo prekrvavitev tkiv s kisikom. Gre za terapevtski masažni sistem, ki ustvarja podtlak in se uporablja pri obravnavanju različnih stopenj celulita, brazgotin, športnih poškodb, bolečinah v sklepih, mišicah…