Korekcijski, estetski, permanentni make up

Zamislite si, da bi imeli vsak dan ob vsaki uri ob vsaki priložnosti popoln make-up na obrazu……

To že nekaj časa ni več skrivnost, je pa seveda pomembno, kako in s kakšnimi materiali je narejen. Naša strokovnjakinja za permanentni make-up dela z vrhunskimi nemškimi proizvodi.

Permanentni make-up je lahko zelo nežen in samo poudari vaše linije ali pa je intenzivnejši. Lahko odpravi tudi male nepravilnosti, ki si jih ne želimo ali pa si želimo drugačnih linij obrvi, obrobe ustnic ali obrob oči. Samo pomislite, koliko denarja in časa privarčujete, pa ste urejeni 24 ur na dan. Doma, v službi, na potovanjih, na dopustu…….

Obrvi

Videz obrvi je pomemben glede na poteze vašega obraza. Če so vaše lastne obrvi pravilne oblike glede na poteze vašega obraza, jih samo intenziviramo. Če pa želite spremembo ali mlajši videz, lahko naredimo tudi to.

Obroba oči

Namesto uporabe črtal za obrobe oči so vaše oči po vaši želji obrobljene za 24 ur na dan. Nobenega odstopanja, tudi če jokate……..

Ustnice

Vaše ustnice lahko samo obrobimo ali pa poleg obrobe še zasenčimo, kar daje videz polnih ustnic. Barva je vaša izbira. Če so vaše ustnice dovolj »polne«, jih samo poudarimo. Če pa si želite večjih, bolj polnih, lahko optično to tudi naredimo.

Skratka, za vse letne čase, za vse priložnosti, od jutra do jutra, najlepše…..

To smo me, ženske!