Lifting obraza

Lifting obraza, vratu in dekolteja s 100% kolagenom brez injeciranja.

Kolagen predstavlja 70% vseh proteinov v koži. Obnovi optimalni nivo vlage v koži. Kolagen poveča tudi odpornost, tonus in čvrstost kože, povrne mlad videz in je nezamenljiv v boju proti staranju in gubam.

V kombinaciji z diamantnim peelingom je učinkovitost še večja, saj je koža še bolj odprta in dojemljiva za vsrkavanje kolagena, pri čemer si pomagamo tudi z BSM (bioenergetsko obsevanje) in IRF (radiofrekvenca), ki pa ima že sama po sebi učinek liftinga.

Zatorej: Diamantni peeling + 100% kolagen + bsm + irf    je enako  Botoxs ali polnila

Diamantni peeling je trenutno ena izmed najboljših mikrodermoabrazijskih mehanskih metod za tiste, ki si ne želijo injiciranja. Pri diamantnem peelingu s prilagajanjem z vakuumom zbrusimo povrhnji sloj kože, se pa ta metoda enkratno kombinira z radiofrekvenco. Koža postane lepa, pomlajena, napeta.

Diamantni peeling uporabljamo proti:
– gubicam
– aknam
– pigmentaciji
– odprtim poram
– videzu postarane kože.
Primerna je za vsak tip kože, rezultati pa so izjemni.

Poizkusite! Diamantnen peeling se fantastično kombinira z radiofrekvenco in green flashom

Tehnologija Green IRF

Inovativni radiofrekvenčni aparat za lepoto in zdravje

Aparat združuje lastnosti, ki zadovoljujejo specifične potrebe dermatologov, estetskih kirurgov, fizioterapevtov in kozmetikov. Naprava zagotavlja uporabnikom uspešno terapijo povešene kože, celulita, lokalnih maščobnih oblog, odprav gub in učinkovite terapije različnih patologij lokomotornega sistema.

Hkrati zagotavlja prijetne in neboleče terapije, ki ne zahtevajo okrevanja. Stranka se po posegu lahko takoj vrne k svojim vsakodnevnim opravilom in ni obremenjena s časovno potratno nego po sami terapiji.

Radiofrekvenčna metoda deluje na principu kontrolirane akumulacije toplote globoko v dermisu, kar pospeši lokalni krvni obtok in stimulira nastajanjenovega kolagena v tkivu. Koža postane bolj napeta, gladka in mladostna. Poseg traja običajno od 10 do 20 minut. Aparat Green IRF nudi inovativno radiofrekvenčno terapevtsko metodo s širokim spektrom aplikacij, ki so osnovane na principu selektivne elektro-termolize. Predstavlja neinvazivno, nebolečo, varno in zelo učinkovito alternativo agresivnim laserskim in kirurškim posegom.

Endodermaterapija

Endodermaterapija je terapija z vakuumom za odpravljanje celulita in maščobe, boljšo tonifikacijo tkiva, limfno drenažo in boljšo prekrvavitev tkiv s kisikom. Gre za terapevtski masažni sistem, ki ustvarja podtlak in se uporablja pri obravnavanju različnih stopenj celulita, brazgotin, športnih poškodb, bolečinah v sklepih, mišicah…

Frakcionirana radiofrekvenca

je najnovejša tehnologija, ki omogoča izboljšanje stanja kože na posebej izpostavljenih področjih kot so:
 • podbradek
 • hrbtna stran dlani
 • vrat
 • obraz
Uporabljamo jo proti brazgotinam, gubam, aknam, pigmentaciji, viseči, odvečni koži, pomlajevanju, osvežitvi, kopičenju maščobnih žepkov.
Edinstvenost te tehnologije je v tem, da odpre celično membrano in implicira medicinsko čiste koncentrate direktno v celico in ne samo v medcelični prostor.

HIFU – High Intensity Focused Ultrasound

Deluje na principu visoko intenzivnega in fokusiranega ultrazvočnega valovanja. Terapija s tehnologijo HIFU predstavlja terapevtski postopek, ki dovaja visoko intenzivno fokusirano energijo na natančno določeno globino, kjer povzroči toplotno koagulacijo tkiva, kar privede do učinka liftinga. HIFU tehnologija stimulira in obnavlja kolagen, kar posledično izboljša teksturo in gladkost kože ter odpravlja videz postarane in povešene kože.

Terapija s pomočjo HIFU naprave zagotavlja rezultate primerljive z obraznim liftingom in liftingom telesa brez uporabe invazivnih kirurških postopkov in injekcij. Velik plus pa je tudi ta, da lahko po terapiji greste po vaših vsakodnevnih opravkih, saj ni potreben čas okrevanja.

Že med samo izvedbo HIFU terapije vplivamo na lokalno segrevanje tkiva na točno določeni globini, kar omogoča krajšanje kolagenskih vlaken. Lifting učinek je tako viden že takoj po terapiji. Ker pa je regeneracija kože proces, se učinek po izvedeni terapiji izboljšuje tudi do par mesecev.

Z izbiro terapevtske glave je mogoče natančno določiti globino delovanja fokusiranega ultrazvoka. S terapevtsko glavo 1,5mm vplivamo na zgornji sloj dermisa, s 3mm na spodnji sloj dermisa, s 4,5mm pa na SMAS plast. Za področje telesa in vpliva na podkožno maščevje pa je potrebna izbira terapevtskih glav, ki omogočajo globljo penetracijo in sicer 8mm in 13mm.

Tehnologijo HIFU uporabljamo za:

 1.  facelifting ( dvig ličnic, obrvi in s tem povešenih vek, izboljšanje linije med obrazom in brado)
 2.  odstranjevanje gub na obrazu, okoli oči, na čelu, nazolabialnih gub
 3.  učvrstitev kožnega tkiva na čelu ter linije zgornje veke, brade, zmanjšanje marionetnih gubic
 4.  odprava podbradka,
 5.  lifting in odstranjevanje gub na vratu
 6.  dvig prsi
 7.  odprava neelastične, zgubane kože dekolteja
 8.  odprava post akenskih brazgotin
 9.  zmanjšanje povečanih por
 10.   odprava ohlapne kože na notranji strani stegen, rok, trebuhu
 11. lifting – dvig ritnic
 12. odstranjevanje celulita
 13. odstranjevanje maščobnih oblog
 14. izboljšanje gladkosti in elastičnosti kože

Slika levo: Pred terapijo – Slika desno: 1 dan po terapiji