Odstranjevanje pigmentnih madežev

Odstranjevanje pigmentnih madežev

Tehnologija Green Flash

Epilacija, foto pomlajevanje kože na obrazu, zdravljenje aken, odstranjevanje kapilar, odstranjevanje pigmentnih madežev in tattoojev

Terapije, ki se izvajajo z aparatom Green Flash, temeljijo na principu selektivne fototermolize. Svetloba določenega spektra valovnih dolžin se selektivno absorbira v kromoforih – melaninu, hemoglobinu in porfirinih. Pri tem se pretvori v toplotno energijo, ki deluje na tkivo samo v zelo omejenem področju.

Aparat z enim samim impulzom terapevtsko obdela kar 12,5 cm² kože, zato je pot do optimalnih rezultatov hitra in natančna.

NOVO: S tehnologijo Green Flash uspešno odpravljamo tudi glivična obolenja na rokah in nogah.

Frakcionirana radiofrekvenca
je najnovejša tehnologija, ki omogoča izboljšanje stanja kože na posebej izpostavljenih področjih kot so:
  • podbradek
  • hrbtna stran dlani
  • vrat
  • obraz
Uporabljamo jo proti brazgotinam, gubam, aknam, pigmentaciji, viseči, odvečni koži, pomlajevanju, osvežitvi, kopičenju maščobnih žepkov.
Edinstvenost te tehnologije je v tem, da odpre celično membrano in implicira medicinsko čiste koncentrate direktno v celico in ne samo v medcelični prostor.

Diamantni peeling

je trenutno ena izmed najboljših mikrodermoabrazijskih mehanskih metod za tiste, ki si ne želijo injiciranja. Pri diamantnem peelingu s prilagajanjem z vakuumom zbrusimo povrhnji sloj kože, se pa ta metoda enkratno kombinira z radiofrekvenco. Koža postane lepa, pomlajena, napeta.

Diamantni peeling uporabljamo proti:

– gubicam
– aknam
– pigmentaciji
– odprtim poram
– videzu postarane kože.

Primerna je za vsak tip kože, rezultati pa so izjemni.